DIPLOMKOVÁ PÁRTY – VÁPENKY

Nazdar bando

Máme pro Vás všechny nabídku, která se neodmítá ;-). Ve dnech 19. a 20. 6. se uskuteční diplomková after party. Místo kde se akce koná se nachází v malebném podhůří Bílých Karpat v osadě Vápenky (část obce Nová Lhota) – mno prostě tady. Ubytování bude v rekreačním středisku (takže žádný spacák a károška, ale kdo na tom trvá…). Web rekreačního střediska je tu. pokračování po klknutí na …

Pobyt, jídlo i pití v příjemném prostředí a obsluhou. Hrazeno z fondů Vašich pokažených desek je ubytování, prvních 60 piv 12° Plzeň, 10 litrů bílého a sobotní odpolední/večerní pečená kýta. Kafíčka, tvrdé a čajíčky každý za svoje. Ve středisku se vaří (a dost dobře) obědy i večeře, snídaně taky (česnečka/míchané vajca – tady vědí co ráno člověk potřebuje). Pokud chcete můžete si chytit na oběd/véču rybu* (pstruh nebo siven).

V průběhu odpoledne budou probíhat soutěže o hodnotné ceny (vítěz bere láhev), např. vrh diplomkou na cíl, vklad volných listů tam, kam to nejde a mnohé další ještě zajímavější soutěže (např. diplomková krasomluva).

Večerem bude provázet světoznámý DJ F-Br. se svou novou aparaturou.

Boudou taky vyhlášeni vítězové v kategoriích: nejúdernější zlatič, nejlepší skládač podle počtu najetých km, nejvýkonnější tiskař (najeté stránky), nejvýkonější vazač (opět láhve). Z dalších vyhlašování pak vítězové odpoledních soutěží (zase láhve) a také vítěz tipovací soutěže v počtu: natisklých listů, stran, naskládaných metrů a počtu nazlacených řádků a úderů zlatičkou (..láhve a zase jen láhve). Takže si myslím, že je na co se těšit.

Takže jediné o co se musíte postarat, je definitivní závazné potvrzení účasti a to do čtvrtka tohoto týdne!

Pokud jsme Vás nalákali, stačí vyplnit tento přihlašovací formulář (pro pořádek každý sám za sebe, ja ?).

Tým otrokářů GNT

This entry was posted in Vseobecne. Bookmark the permalink.

Napsat komentář