27-28.10.2009 zážitky z cest tak jak se staly

Tak a zápisky z cest:

Akce zacala prijemnym kinem. 2Bobule splnily ocekavani, jen toho vina sme si vzali pomalu jen 1 lahev, 2 to chtelo. Prijemne naladeni z kina sme pobrali opozdilce a workoholiky v jedne osobe (sorac Nado). Rozloucili sme se s dalsim workoholikem (sak ty toho politujes Suki) a vyrazili sme na nádr.

21:02 odjezd z Brniska smer Prerov. Az na nevrleho pana co mu neuveritelne vadilo odvetravani pretopeneho vozu (a jak jsem z diskuze s ním zjistil ai sme spolu za mlada pásli husy, bo mi tykal, ale uz si ho nepamatuju). Mame za sebou 1 sedmicku vinka a 1 dvoulitrovku rulandy bile. Nada nám bojasnila jak to v její rodine chodilo a chodí a musím říct, ta ženská se drží poměrně na uzdě :).

přerov

22:30. přistáváme v Přerově. Nádražka nepřekvapila ničím, jen tím že blbě zavírá v 23:30, takže hurá do města objevovat nonstop putyky. Jak se později ukázalo, ta s tančícíma „punkerama“ byla ta pravá.

23:00 ryjeme do Sukiho i na facebooku a reagujem na prodej jeho jízdenky (držíme palce).

23:40 prozatím se odpojujem z nonstopu v Přerově, dopijem pivíčka a pudem vyhlížet ten expres :).

0:59 Ufff tak dojel náš express. nasedáme a vyhazujeme spící chudáky z kupáče (bo máme místenku néé ?). Tááák co bych vám povífdal večůrek se nám pěkně rozjel a fo%ták byl v pohotovosti. Bohužel neumím sem vkládat videa. Velká škoda kura fix :), mno nic fotografie napoví jak veselo bylo v nonstop bááru.

nonstop1

Mno pánům bylo poměrně nedávno 17 – 18 let což dámy ocenily s povzdechem (neím co to znamenalo).

nonstop3

Nakonec se klucíí i svlíkli.

nonstop4

Na nástupiště k dalšímu vlaku sme vyrazili pravou jako správní skauti.

nonstop5

Ihned po nástupu do vlaku si Nada našla zábavu v podobě vybíhání na peron a tvorby dokumentačních fotografií.

vlak

Jak přisedly holky v České Třebové, dopil se soudek a nějak padla únava a postupně během hodky všichni vytuhly jak veky.

vlak2

V Praze se začal vlak docela slušně plnit (zevloval tam cca hodku) a tak sem si prázdného vedlejšího kupé moc dlouho neužil. Do Ústí se spalo, bylo už vidět že nikdo neví jak si ještě jinak sednout/lehnout/opřít.

V Ústí nad Labem přisedli členové Kolejové o.s. a s jejich předsedou sme se dali do řeči. S potěšením musím konstatovat, že nejsem jediný „magor“ kdo zvolil tuto trasu pro najetí největšího počtu kilometrů :). Konečně jsem taky zjistil jak má vypadat formulář pro vypsání ujetých kilometrů a pan Šimkůj nás jedním podaroval.

kolejová

9 Responses to 27-28.10.2009 zážitky z cest tak jak se staly

Napsat komentář