Gorguss+Kubík+Mira+Jiřík=120

top

Oslavíme společně na Vápenkách od odpoledních hodin ve čtvrtek 30.4.2009 až do neděle 3.5.2009. Zájemci nechť se hlásí. Kdo neví jak se tam dostane tak ať se mrkne sem, sem nebo na polohu.

Program je následující:

javorina

Ve čtvrtek od rána budou místní borci stavět máju. Pokud dojedete někdy kolem 16-18 hodiny tak to možná ještě stihnete. Večer se potom sedí u táboráku

taborak

(pokud je hezky) a dává se pozor, aby všechny čarodějnice co poletí kolem byly pečlivě upáleny. Je též přislíbeno nějaké to pečené jehně. Takže se příjemě naladíme a hlavně nesmíme přepísknout začátek.

carodejnice

V pátek brzo ráno horňáckého času (cca 9-10h) vyrážíme s výpravou pod vedením světaznalce Theodora Čermáka zvaného též DOREK na nedaleký brdek, jež se jmenuje Velká Javorina. Každý rok se prý chodí jinou cestou než minulé ročníky (vede hodně cest do Říma, ale asi ještě víc na Javořinu).

pochod

Letos to má být (pokud bude fajne počasí) i s koňama a povozem. Povoz bude táhnout sud piva (né, že si nějaký trůba bude myslet, že sa sveze, ti valaši budů mět aj tak dost). Na vrcholu (resp. u Holubyho chaty) si zanotujem s našimi slovenskými bratry (jak přes muziku, tak přes pálenku). Posedíme a popijem. Zavčasu se s zdvihnem a hajdy zpět na Vápenky, kde nás už bude čekat něco teplého do žaludku (asi uzené bůčky..).

pecene kolena

V sobotu bude od rána probíhat příprava na hlavní večírek akce. Pokud bude hezky sedí se venku, jinak dole ve sklepě. Kdo chce může si za malý poplatek zarybařit na místním rybníce nebo hodit koupačku. Kdo uloví něco rozumného, může si to nechat připravit na oběd.

rybnik

Pokud někomu nestačil výlet na Javořinu, může zkusit okolní kopečky nebo tůru na Novou Lhotu / Filipov. Pro cyklouny je v okolí pár fajn tras. Mno a pak už jen fajný dlouhý večer zakončený trapně střízlivějícím ránem.

V nedělu to bude počítání padlých. Kafíčko, sluníčko a odvětrávání špatných myšlenek z přeplněné hlavy.

Comments are closed.