zvadlo

Kamarádi a přátelé,

při pohledu do kalendáře zjišťuji, že je nejvyšší čas Vás pozvat na BLOOD 2008. Jsme zase o něco línější, takže tradiční pojetí se pravděpodobně opět posune o něco více k rovině společenské. Přesto se bude jednat o léty prověřenou 24-hodinovou akci pro ty, co se nebojí sami v noci chodit po lesích, plavat v rybnících a lézt na stromy či jiné objekty….

Kdy:
26. – 27. 9. 2008. Oslava vítězů se protáhne do 28. 9. 2008….

Kde:
v Jedovnicích na chatě mistra Fefeho, tj. tam, co poslední roky vždycky…. Parkování v okolí chaty možné, přespání pod střechou a v případě nutnosti topení pravděpodobné.

Co s sebou:

– doporučujeme důrazně: mapu Moravský Kras z edice KČT 3. vydání 2002 – aktualizovaný dotisk 2004, buzolu, pravítko, úhloměr
– není špatné: nějaké světlo, tužka a papír, sekera, rumunsko-český slovník a další věci pro několikahodinový pobyt v přírodě spojený s nečekanými překážkami

Start:
v pátek 26. 9. 2008 na Fefeho chatě v 18:30, pozdější start není vyloučen, ale pořadatelé již nemusí být dostupní pro udělení nezbytných pokynů. Prezence účastníků končí v 18:00!!!!

Cíl:
tamtéž co start, hra končí 27. 9. 2008 v 18:30 (tak dlouho už pár let nikdo stejně nevydržel).

Startovné:
základní 450,- Kč za tým, lze řešit individuálně na základě složení týmu popř. účasti či neúčasti na závěrečném večírku atd.

Přihlášení:
co nejdříve, každopádně do středy 24. 9. 2008 prostřednictvím kontaktů uvedených níže.

Pravidla:
1. Pohyb v terénu je možný pouze pěšky. Kromě chůze je přípustné plavání, šplh či lezení, eventuelně plížení.
2. Týmy jsou tříčlenné, bez dalších požadavků. Tým, který bude mít maximálně dva muže starší 17 – ti let, má nárok na jednu telefonickou nápovědu. (Požadavky na složení týmu – počet, pohlaví, druh apod. budeme řešit operativní domluvou s kapitánem týmu.)
3. Týmy se přihlašují s uvedením jména a hesla, které je neměnné po celou dobu závodu – nutno uvést v přihlášce týmu.
4. V průběhu hry nesmí dojít k ohrožení zdraví třetích osob či poškození veřejného a soukromého majetku nebo k narušení soukromých objektů. Každý účastník je odpovědný za své jednání a účastní se na vlastní nebezpečí.
5. Pořadatelé mohou kohokoliv ze hry vyloučit na základě vlastního uvážení.
6. Zeměpisné souřadnice udávané v rámci hry jsou v S – 1942, na Krasovského elipsoidu.

Kontakt: Jura Vondrák ; Petr Kalvoda ; Radovan Machotka ; Šárka Pavlová

Napsat komentář