BLOOD

Aneb nevšední bloudění nocí i dnem 🙂

Nazdar lidičky – zde se Vám budu snažit popsat vo co če to vlastně go. Jedná se o 24h noční i denní „bojovku“ pro tříčlenné teamy (ideálně smíšeného pohlaví). Ti co tuto soutěž ještě nezkusili, ale účastnili se SAMOTY2008 připomenu, že to cca 1 hodinové minisoutěžení stačí natáhnout o cca 30km do dýlky a o 23h do hloubky:). Webové stránky tato akce zatím pokud vím nikdy neměla zřejmě z více důvodů /tím hlavním je čas, dalším je že chce zůstat akcí pro známé, nikoliv přerůst v masovou zábavu/. Už to že se vůbec koná, vzhledem k tomu že bývá organizována bez nároku na honorář ve volných chvílých pořadatelů je malý zázrak.

kde ?

Většinové místo pořádání je Mor. kras, v období depresí a časové tísně vetšinových pořadatelů /především Radys, Jura Vondrák, Šáryna/ se tohoto úkolu ujímají jiní nadšenci / 2005-Jeseníky-Likas, Plhalovic family, Jana Furmanová; 2007-Zábřežsko-Kaňour, Mikes, Milan Štencl/. Je to příjemné osvěžení z kapánek jinšího přístupu ke hře a stylu šifrování. Taky ten kras není nekonečný a pro pravidelné účastníky je již poměrně sešlapaný.

pro koho ?

Pro ty, co se nebojí sami v noci chodit po lesích, plavat v rybnících a lézt na stromy či jiné objekty. Pro ty co jim nevadí při ranním rozbřesku mrznout někde v zapadlé vísce pod lampou nebo uprostřed širých hvozdů a ohlodávat tužku nad zdánlivě složitou šifrou. Pro ty co všechny které po přečtení těchto pár řádku ihned neopustí tyto stránky a dál je láká zvědavost. Pro všechny kteří byť jen trochu váhají zda by toto zvládly.

co ssebou ?

Mapu daného místa z edice KČT, ideálně přesně dané vydání, buzolu, pravítko, úhloměr, nějaké světlo /čelofka/, tužka a papír a další věci pro několikahodinový pobyt v přírodě spojený s nečekanými překážkami. Vše nezbytné pro luštění vychytralých a prosíravých šifer… (čtverečkvý papír, mozek, plavky a podobně…). Věci pro přežití 24hodin v neznámém terénu a neočekávaném počasí… tzn teplé prádlo bo rány v tomto období bývají krutá. Pozor budete se pohybovat v oblastech kde vládne ftipná mysl pořadatelů ruku v ruce s matičkou přírodou…. čili je zde možné takřka vše…

Pokud chcete vědět více zkuste si představit bloudění TMOU a nebojte se vzít OSUD do vlastních rukou.

Někomu jen pro zasmání s někým se najisto počítá….

Kam patříš ty???

8ASBS-ET7LJ-XBYKK-YW8EA-6UGCP-SCQ0Y-

Napsat komentář