Zvadlo

Kamarádi a přátelé,

je čas Vás pozvat na BLOOD 2009. Tradiční pojetí bude pravděpodobně opět posunuto o něco více směrem k rovině společenské. Přesto se stále jedná o tradiční 24-hodinovou akci pro ty, co se nebojí sami v noci chodit po lese, topit se a lézt na stromy a podobné objekty….

Kdy: 2. – 4. 10. 2009.

Kde: v Jedovnicích na Fefeho chatě, tj. tam, co poslední roky vždycky…. Parkování v okolí chaty možné, přespání pod střechou a v případě nutnosti topení.

Co s sebou:

doporučujeme důrazně: mapu Moravský Kras z edice KČT 4. vydání 2007, buzolu, pravítko, úhloměr

není špatné: nějaké světlo, tužka a papír, sekera, typové označení komponentů bikových sad Shimano SLX, Deore XT a XTR pro letošní rok podle oficiálního katalogu Shimana (ať máte do startu co hledat …. ;o), např. kliky SLX trojpřevodník – FC-M660) a další věci pro několikahodinový pobyt v přírodě spojený s nečekanými překážkami, ….

Start: v pátek 2. 10. 2009 na Fefeho chatě v 18:30, pozdější start není vyloučen, ale pořadatelé již nemusí být dostupní pro udělení nezbytných pokynů. Prezence účastníků končí v 18:00!!!!

Cíl: tamtéž co start, hra končí 3. 10. 2009 v 18:30 (tak dlouho už pár let nikdo stejně vydrželi jen mimořádně soutěživé typy – a těch valem ubývá …. :o)).

Startovné: základní 450,- Kč za tým, lze řešit individuálně na základě složení týmu popř. účasti či neúčasti na závěrečném večírku atd.

Přihlášení: co nejdříve, každopádně do úterý 29. 9. 2009 prostřednictvím kontaktů uvedených níže.

Pravidla: Pohyb v terénu je možný pouze pěšky.

Kromě chůze je přípustné plavání, šplh či lezení, eventuelně plížení.

Týmy jsou tříčlenné, bez dalších požadavků.

Tým, který bude mít maximálně dva muže starší 17 – ti let, má nárok na jednu telefonickou nápovědu navíc. (Požadavky na složení týmu – počet, pohlaví, druh apod. budeme řešit operativní domluvou s kapitánem týmu.)

Týmy se přihlašují s uvedením jména a hesla, které je neměnné po celou dobu závodu – nutno uvést v přihlášce týmu.

V průběhu hry nesmí dojít k ohrožení zdraví třetích osob či poškození veřejného a soukromého majetku nebo k narušení soukromých objektů.

Každý účastník je odpovědný za své jednání a účastní se na vlastní nebezpečí.

Pořadatelé mohou kohokoliv ze hry vyloučit na základě vlastního uvážení.

Zeměpisné souřadnice udávané v rámci hry mohou být v systémech S – 1942, na Krasovského elipsoidu nebo UTM (WGS 84) – systém bude u souřadnic uveden.

Kontakt: u G hlaste se 🙂

Napsat komentář